VINNARE 2018

Här presenterar vi förra årets vinnare.

Årets Företagare 2018

ÅRETS FÖRETAGARE 2017

Vidilab AB – Bitte och Mikael Ljungström.

Bitte och Mikael får utmärkelsen Årets Företagare 2017 för att de har fortsatt att utveckla sitt företag på ett föredömligt sätt. De har också genom sitt ledarskap, kreativa förmåga, höga servicenivå och ett stort samhällsengagemang visat att de är goda förebilder som företagare.

ÅRETS KOMET 2017

Allas Vård och Omsorg AB – Elvir Blazevic och Murisa Blazevic.

Elvir och Murisa får utmärkelsen Årets Komet 2017 därför att de på kort tid skapat ett företag med kraftig tillväxt både vad gäller omsättning och antal anställda och samtidigt lyckats bibehålla en god lönsamhet. Företaget redovisar också en minimal sjukfrånvaro och har dessutom ett nöjd kundindex som är bäst i Enköping 2 år i rad.

ÅRETS HANDLARE 2017

Lekia Babya Enköping/Lekverkstan AB – Daniel Åhlund.

Med positiv anda, driv och engagemang har han på kort tid utvecklat sitt företag till en av Enköpingsbornas favoritbutiker. Genom ett ständigt förbättrat sortiment, mod att satsa i nya lokaler, arrangemang av egna aktiviteter och deltagande i gemensamma evenemang för ett attraktivt centrum är han en god förebild för andra handlare i stan.

ÅRETS LANTBRUKSFÖRETAGARE 2017

Strömsnäs Gård – Christer Hylander.

Med ett stort kunnande i sin bransch och med en satsning på nya tekniker så har företaget lyckats nå väldigt höga avkastningsmål. Företaget har i flera år legat bland tio i topp, men förra året tog man första placeringen bland Sveriges integrerade grisgårdar. Han har tagit grisen till sitt hjärta.