Underhållning 2024

KRISTINA GERN

Hon är en av Sveriges mest bokade dj:s med framträdanden på nattklubbar, festivaler, och events globalt samt med dj-shower på radiostationer i Europa och på galakvällen har vi förmånen att dansa till hennes utvalda musik.

Kristina har gjort DJ-shower för radiostationer runt om i Europa (Radio One, The Voice, Radioseven, Power Hit Radio, East FM mm) Idag håller hon i mixade dj-shower på NRJ Sweden och Hit Radio Center i Slovenien.

GUL FRONT

#theonlykoreanboybandintowntonight

Nästan alla band i branschen är fantastiska musiker/sångare.

Så vad gör Gul Front så speciella?

Nåväl, en sak är säker. Ingen, det vill säga ingen, inklusive bandet själva, vet när de går upp på scenen vad som kommer att hända den kommande timmen. Inga setlistor eller bakgrundsspår – bara helt fokusera på publiken och låta dem vara den största delen av showen. Ingen kommer att kunna stå still på Guldliljan efter Gul Fronts framfart.

NICLAS BUSKENSTRÖM

Som den ständigt återkommande mikrofonprataren i alla tänkbara och otänkbara sammanhang är kvällens gala inget undantag. Med sin myndiga stämma och sin lättsamma framtoning kommer Niclas att leda er genom både prisutdelning och partaj. Kanske bjuds det på ett och annat pappaskämt också.

Inne på sitt trettiofemte år som scenpersonlighet kan väl inget gå fel, eller?

Sponsorer och partners

blomsterlandet