ÅRETS KONFERENCIER

clabbe

Claes “Clabbe” af Geijerstam har varit allt från tonårsidol på 60-talet, melodifestivalartist, programledare, musiker, producent och ljudtekniker, men allra mest är han nog känd som snabbpratande Disc Jockey.

Han kommer vägleda oss genom middagen och prisutdelningen som kvällens konferencier.

ÅRETS UNDERHÅLLNING

Rydell & Quick

Rydell & Quick är idag ett av Sveriges absolut mest turnerande rockband med stora succéer på turné. De har gjort mer än 4 000 shower och slagit över 50 publikrekord. Rydell & Quick ger allt på sina spelningar, både när det gäller personligt engagemang och leverans. Allt detta har gett dem en trogen, ständigt växande publik som vet att de kan vänta sig den perfekta mixen av rockmusik och spektakulär underhållning. Enköping gör er beredda på en grym show!

Spencer Strandh

Spencer Strandh levererar liveunderhållning under galans första timme under minglet. Spencer har en härlig musikrepertoar och ett skönt samspel med publiken vilket kommer skapa en skön start på en oförglömlig kväll!

När Middagen är avslutad och prisutdelningen är avklarad så kliver Clabbe in i rollen som DJ i bästa ”RAKT ÖVER DISC”-style!

MAT & DRYCK

Vi har det stora nöjet att presentera årets leverantör av mat & dryck till Guldliljan 2019.

En smakfull 3-rättersmeny kommer serveras av ICE Sportsbar & Restaurant med vin, öl eller alkoholfritt. Inom kort kommer vi presentera menyn!

FOTO & VIDEO

Lukas Andersson Creative levererar Guldliljan 2019 års film och fotomaterial.