GULDLILJAN – Årets pris

Vi har nöjet att presentera Guldliljan som designats av konstnären och skulptören Patrik Sandell från Hjälsta utanför Örsundsbro. Den kommer att delas ut till alla vinnare på galan Guldliljan. Det gemensamma priset för vinnarna har formen av en lilja i koppar med en fot av ek och en plakett med vinnarens namn på foten. Patrik Sandell har också det stående uppdraget att tillverka filmpriset Guldbaggen.

2016 genomgick Enköpings företagargala en förvandling då Företaget Expo Mälardalen fick i uppdrag av företagarna Enköping att under 3 år arrangera och projektleda allt som hör till galan. Expo Mälardalen presenterade ett helt nytt koncept och inramning inför 2016 års stora företagargala. En rejäl ansiktslyftning av galan ledde fram till ett nytt namn för galan: Guldliljan som i samband med det tillsammans med formgivaren Patrik Sandell skapade ett eget vinnarpris till galan som varje vinnare får.

Redan första året så fick Expo Mälardalen som arrangör oerhört fina kommentarer från galagästerna om vilket lyft galan fått på alla sätt och vis. De kommande två åren 2017 och 2018 fortlöpte finjusteringar för Expo Mälardalen med fokus att höja kvalitén och upplevelsen för galagästerna varje år.

Inför kommande Guldliljan 2020 är det andra året för företaget Event & Konsultbolaget som ingått ett treårigt avtal med företagarna Enköping att arrangera och projektleda allt som hör galan till. Ägaren till Event & Konsultbolaget är Tobias Gustafsson som även är delägare till Expo Mälardalen så kompetensen kring att projektleda och arrangera Guldliljan finns kvar framöver.