Biljetterna till Guldliljan 2020 finns i två olika prisklasser.

Är du och ditt företag medlemmar i företagarna Enköping så är biljettpriset för dig och dina anställda: 1045 kr exkl. moms.

Är du och ditt företag ännu inte medlemmar i företagarna Enköping så är biljettpriset för dig och dina anställda: 1145 kr exkl. moms

Du och dina anställda har möjlighet att ta del av det fördelaktiga medlemspriset genom att bli medlem redan idag! Läs mer om Företagarna samt bli medlem här.

EARLY BIRD-PRIS PÅ GALABILJETTER

995 kr exkl. moms om man köper biljett innan den 1 nov 2019.

Detta ingår i biljettpriset.

Entré till Guldliljan 2020, garderob, välkomstdrink i form av ett glas mousserat till minglet samt en välsmakande 3-rätters meny med tillhörande dryck i samband med prisutdelningen samt högklassisk underhållning under hela kvällen.

Möjlighet till en smidigare barupplevelse.

Även i år finns det möjlighet att köpa förköpsbiljetter när det gäller dryck till dig och dina anställda. Du slipper hantera dina köp i baren med kort eller kontanter och får därmed en smidigare ”barupplevelse”. Förköpsmöjligheter när det gäller dryck inför galan:

En dryckesbiljett för 60 kr exkl. som ger dig en Öl/Vin/Prosecco/Cider. (Även alkoholfria alternativ av dessa drycker kommer finnas)

En Champagnebricka med en hel flaska Champagne och 4 glas för 476 kr exkl. moms

Årets Leverantör av Mat & Dryck.

All mat och dryck under Guldliljan levereras, presenteras och serveras av ICE Sportsbar & Restaurant.

ICE

Här gör du din Biljettbeställning.