Köp dina biljetter

Här får du information om hur du beställer dina biljetter till galan.

Pris per kuvert: 1095 kr exklusive moms

En smakfull 3-rättersmeny som levereras från Helenas kök & catering med vin eller alkoholfritt. Högklassisk underhållning under och efter middagen.

Bokas via mail till tobias@expomalardalen.se 

Ange företagsnamn, kontaktperson och antal biljetter.

NYTT PRIS:

Årets sociala företagare

 Årets sociala företagare har visat stort engagemang för att integrera mänskliga rättigheter, miljö, socialt ansvar i sin strategi och verksamhet. Genom sin företagarvision och konkreta åtgärder har företagaren visat på ett innovativt och öppet tankesätt och därigenom skapat påtagliga resultat för deras sociala ansvarstagandet. Priset delas ut av Enköpings kommun och Arbetsförmedlingen.

Inga nomineringar presenteras i denna kategori.

Årets företagare

Årets företagare ska äga företaget, aktivt driva företaget, ha det som sin huvudsakliga sysselsättning. Genom gott ledarskap ska mottagaren vara en god förebild och ambassadör för andra företagare, visa prov på extra kreativitet och företagsamhet, ha god lönsamhet samt inte ha några betalningsanmärkningar. Priset delas ut av Företagarna i Enköping och Enköpings kommun.

Nominerade:

Minicars

Vidilab AB

Nya Glasmästeriet   

Årets komet

Årets komet delas ut till ett nystartat företag som vuxit snabbt och som visat att affärsidén bär. Enköpings Kommun och Företagarna i Enköping vill genom priset stimulera fler människor att göra verklighet av sina idéer om att starta företag.

Nominerade:

Allas Vård o Omsorg AB  

Wahlros byggprojektledning AB  

Cybix AB

Årets handlare

Årets handlare ska visa engagemang, både i sin egen verksamhet och i kollektivet. Erbjuda personlig service och god tillgänglighet. Handlaren ska visa nytänkande och framtidstro inom sin verksamhet. Priset delas ut av Enköping Centrumsamverkan.

Nominerade:

Magasinet Träning & Hälsa i Enköping AB 

Lekia Babya Enköping/Lekverkstan AB

Gestbloms Bokhandel AB

Årets lantsbruksföretagare

Syftet med denna utmärkelse är att uppmärksamma lantbruket inom vår kommun och visa på goda exempel på företag med verksamhet inom de gröna näringarna; Mat, energi, entreprenad, upplevelser eller andra viktiga bidrag för ett hållbart samhälle.

Nominerade:

Magnus Johansson, Håmsta gård

Christer Hylander, Strömsnäs gård

Gustav och Karin Jansson, Balek

Årets hantverksföretag

Priset delas ut av XL Bygg Sten & Son och Mälarträ-Bolist i Enköping till ett hantverksföretag som visat prov på att de är kvalitetsmedvetna och ansvarstagande, att de har ett stort kunnande och tänker på miljön. Företaget ska måna om sin personal och fungera som ett föredöme för övriga hantverksföretag i Enköping. Företaget ska även ha en sund och välskött ekonomi.

Nominerade:

Fjärdhundra Bygg

Rosendal El & Entreprenad AB

JMA Entrepenad

ENA Energis miljö-/energipris

Mottagare av priset skall genom en uppfinning, rutin- ändring, opinionsbildning eller på annat sätt bidragit till att förbättra miljön eller underlätta miljövårdande insatser. Priset delas ut av Ena Energi AB.

Nominerade:

Lantbrukare Robert Ihrsén

Byggbolaget Lindborg och söner

Arne Wåhlstedts vandringspris

Företagarnas hederspris Arne Wåhlstedts vandringspris delas ut till den person som under året på ett förtjänstfullt sätt utmärkt sig genom att främja företagandet i Enköping. Personen har på något eller flera sätt gjort det möjligt för fler att starta eller etablera nya företag i Enköping. Priset består av ett diplom och ett vandringspris som är ständigt vandrande. Priset delas ut av Företagarna Enköping.

Inga nomineringar presenteras i denna kategori.